SVÍČKY PRO KLIMCHI

Category
Produkty, Značky
Rok vzniku díla

2021

 

O projektu

 

Luxusní vonné svíčky.

 

Nightfall Vanilla, Poplin Affair, Rose Lush a Pine Paradise, čtyři vůně v designových svícnech.

 

Stejně jako u kolekce Shadows jsem se u série KLIMCHI svíček nechal inspirovat minimalismem tvaru a optickou hrou světla a stínů zachycených v zakřivení skla. Světelná hra je zde umocněna plamenem svíce. Oheň, jakožto mocný živel uvězněný v ‚ochranném krytu‘ nám poskytuje teplo a neobvyklou podívanou. Ohnivý tanec a jemné praskání dřevěného knotu, provázené příjemnou vůní vosku, nás zahřeje a otevře mysl v každé chladné noci. Příroda a její síla. Magma vybuchlého jádra sopky, které se vlní a stéká po jejím těle, mě inspirovalo pro vnější zvlněný vzhled svíce. Váha skleněného ledu odkazuje k zemské přitažlivosti.

 

Designové svícny jsou ve spolupráci s českou rodinnou manufakturou ručně plněné přírodním sójovým voskem vysoce nasyceným esenciálními a vonnými oleji. Předností je i dřevěný knot z pravé tvrdého dřeva Cocobolo.

 

Každý svícen je originál, ručně foukaný a broušený zkušenými skláři. Svíčky jsou dostupné ve čtyřech barevných variantách dle jednotlivých vůní – jantarová Nightfall Vanilla s vůní tabákových listů a vanilky, akvamarínová Poplin Affair připomínající vůni čerstvé bavlny, tmavě fialová Rose Lush s nádechem růže a Pine Paradise, která připomíná vůni vánočního cukroví. K prodeji online na www.klimchi.cz

 

BAREVNÉ VARIANTY

modrá, amber, fialová, tmavě zelená

 

Navrženo pro KLIMCHI s.r.o.

 

Autorkou fotografií je Anna Pleslová

 

Parametry

foukané sklo, broušené a leštěné do nejvyššího lesku, sójový vosk s esenciálními a vonnými oleji, cocobolo dřevěný knot

11 x 10 cm

 

Svíčky k zakoupení on-line na Klimchi.cz nebo zde v e-shopu.

 

Koupit