JUNGVIRT X ELLE BEAUTY LOUNGE RED

Category
Projekty
Rok vzniku projektu

2023

 

O projektu

 

Filmové hvězdy, hudební divy, filmoví insideři. Ti všichni se setkali v desátém patře Spa Hotelu Thermal, aby se před vstupem na červený koberec svěřili do rukou odborníků na krásu. Tak taková byla ELLE Beauty Lounge Red!

 

„V průběhu Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, který proběhl ve dnech 30. června až 8. července, se bylo možné setkat s tvorbou sklářského designéra a výtvarníka Františka Jungvirta. Jeho vázy v rudých tónech prozářili letošní ELLE Beauty Lounge RED.

 

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech je každoročně nejen filmovou, ale i společenskou událostí. Již celou dekádu je jeho součástí ELLE Beauty Lounge, salon pro vybrané celebrity a VIP hosty festivalu, který poskytuje služby v oblasti krásy, módy a zábavy. Letos poprvé otevře svou druhou lokaci v hotelu Thermal – ELLE Beauty Lounge RED. Koncept nepřehlédnutelné rudé barvy, symbolizující příliv čerstvé krve a tepající srdce celého festivalu, doplnil František Jungvirt výběrem svých váz v rudých tónech.

 

Mezi vystavenými kousky byla například mohutná rubínová váza Wavy či sametově matná Misty Garden z letošní limitované edice. Dále František Jungvirt vytvoří exkluzivně pro ELLE Beauty Lounge RED několik unikátních váz a sběratelskou dózu na granátová jablka, která byla zhotovena pouze v několika číslovaných originálech. Vázy byly rozmístěné po celém prostoru, dílo Františka Jungvirta tak hosty provázelo na každém kroku. “ 

 

Text. Soňa Hanušová, doublecheckagency

 

Foto zdroj elle.cz

 

Zastoupené kolekce:

BLOOM VÁZY, RUBY WAVY, TRDLÍK RUBÍNOVÝ, GARDEN MIDNIGHT GOLD RUBY, MISTY GARDEN GOLDRUBY MATNÁ, GARDEN BASIC VÍNOVÁ MATNÁ, GARDEN BASIC TŘEŠŇOVÁ, BLOOD DÓZA VELKÁ, BLOOD DÓZA MALÁ

 

Koupit